Nou visor de dades "Casos COVID-19 per municipi"

Dijous, 6 d'agost de 2020 a les 00:00

Conèixer l'evolució i l'impacte de la pandèmia en l'àmbit local és necessari per a la presa de decisions dirigides a protegir la salut de la població. Amb aquesta finalitat, l'Àrea de Cohesió Social, Ciutadania i Benestar de la Diputació de Barcelona ha creat el visor de dades municipals de la pandèmia Casos COVID-19 per municipi.

Enllaç al visor

Aquest visor de dades interactiu, que s'actualitza diàriament, mostra les dades de la COVID-19 dels municipis majors de 200 habitants de la demarcació de Barcelona (extretes del Portal de dades obertes de la Generalitat de Catalunya), a través de gràfics d'elaboració pròpia, amb la voluntat de presentar-les de manera visual, àgil i entenedora.

Aquesta primera versió de l'eina permet conèixer la situació actual i observar la tendència amb la finalitat d'anticipar-se i decidir l'adopció de mesures per poder controlar possibles brots i minimitzar els impactes de la malaltia causada pel nou coronavirus SARS-CoV-2.

Tanmateix, la Diputació de Barcelona continua treballant en la millora d'aquest recurs per incorporar altres dades d'interès que ajudin als municipis a la presa de decisions per afrontar la pandèmia.

Darrera actualització: 06.08.2020 | 09:24