Novetats a l'Escola Esportiva Municipal

Divendres, 18 de setembre de 2020 a les 15:00

Aquest curs a més de les activitats habituals s'han fet dues propostes noves: el teatre infantil i la activitat Bonesvalls: Natura i Muntanya.

La Escola Esportiva Municipal és un servei adreçat a tothom per fomentar les activitats extraescolars dels infants i de la resta de la ciutadania.

Aquest any es tornen a ofertar clases de  futbol, multiesport, hoquei, patinatge, robòtica i anglès, tal i com es va fer l'any passat. A més d'aquestes activitats n'hi ha dues novetats:

Teatre en Família:

El teatre és educació per a la vida; els infants participants no sols estan rebent coneixements del llenguatge dramàtic, sinó que al mateix temps estan ampliant les seves possibilitats creatives, comunicatives i de mediació en el món.

Aquesta activitat està adreçada als infants de 6 a 12 anys. La activitat estarà impartida per Virginia Tamayo i té com a objectiu estimular la creativitat, augmentar l' autoestima reconèixer i gestionar les emocions i fomentar la cohesió de grup.

1 hora a la setmana amb un cost de 70 euros el curs.

Bonesvalls: Natura i Muntanya

Amb l'objectiu de fomentar hàbits saludables i lleure esportiu els caps de setmana, es proposa aquesta activitat pels matins de dissabte.

Activitat pensada per donar a conèixer l'entorn olesà i per fomentar els valors mediambientals. La majoria de les activitats organitzades es faran als espais oberts. 

La activitat estarà dirigida per dues monitores del Consell Esportiu i tindrà una durada de dues hores setmanals. El seu cost és de 150 euros el curs.

Més informació sobre la inscripció, aquí.

Darrera actualització: 05.10.2020 | 14:40

Imatges

teatre infantil