Aprovació del pressupost municipal per al 2019

Dijous, 7 de febrer de 2019 a les 00:00

En el Ple Municipal celebrat el 5 de febrer es va aprovar el pressupost per a l’any 2019, el més elevat dels darrers anys, que puja 2,815 milions d'euros, que representa un increment del  18,5% respecte al pressupost inicial del 2018.

El Regidor d'Hisenda, Jordi Ramos, va exposar que es tracta d'un pressupost continuista, que com els darrers anys manté l'objectiu de no incrementar els impostos i realista, perquè esta elaborat amb respostabilitat i tenint en compte ls previssions reals d'ingressos.

També va destacar les subvencions compromeses de 850 mil euros, el manteniment de la partida de serveis socials i de les dues places de plans d'ocupació per facilitar la inserció laboral.

Rspecte de les inversions en el municipi, el Sr. Ramos va explicar que es preveu una inversió global de 1,020 milions d’euros, per dur a terme actuacions entre las que destaquen l’apertura de franges perimetrals per prevenció d’incendis del Pla del Pèlag i Ca n’Olivella, el nou asfaltat del carrer Diputació les reformes exteriors de l’Hospital de Cervelló. També s’incorporen 335 mil euros pel cobriment de la pista poliesportiva, 7.500 euros a parcs i jardins, una part per a la construcció de una nova zona per practicar esport a la zona del parc de la Riera i 175 mil euros al manteniment del Centre Cívic.

Finalment, explica l'increment del 16,7% de la partida destinada als segons Pressupostos Participatius, arribant als 35 mil euros després de l’èxit de l’any anterior.

El pressupost ha estat aprovat amb els vots a favor del Govern (PSC i Esquerra), els vots en contra del GOOB-FIC i l’abstenció del PdCat.

Darrera actualització: 22.05.2019 | 13:47