Escola de Música de l'Alt Penedès curs 2021/22

Dilluns, 3 de maig de 2021 a les 08:00

Ja està obert el període d'inscripcions a l'Escola de Música.

L'EMAP és una escola de música que acosta una formació musical de qualitat als municipis petits i mitjans de la comarca gràcies a la col·laboració del Consell Comarcal de l’Alt Penedès i els ajuntaments d’Avinyonet del Penedès, les Cabanyes, Font-rubí, la Granada, Mediona, Pacs del Penedès, el Pla del Penedès, Puigdàlber, Olesa de Bonesvalls, Sant Cugat Sesgarrigues, Sant Llorenç d’Hortons, Santa Margarida i els Monjos, Sant Martí Sarroca, Sant Pere de Riudebitlles, Santa Fe del Penedès, Subirats, Torrelavit, Torrelles de Foix, Vilobí del Penedès i Cabrera d’Anoia.

L'EMAP ofereix diferents programes organitzats per edats i interessos, diversitat d’instruments, concerts, activitats, tallers i trobades, amb els objectius de fer possible la iniciació a la música per a totes les edats i de treballar per a la dinamització cultural dels municipis.

És una escola oberta i vinculada al territori que vol impulsar la creació de formacions musicals integrades a la comarca. Les activitats es realitzen en espais cedits pels ajuntaments i segueix el calendari lectiu escolar.

Les inscripcions noves estan obertes fins l'11 de juny i es fan de manera telemàtica al portal del Consell Comarcal.  

Cal tenir  en compte que no a tots els municipis hi ha la mateixa oferta i que qualsevol pregunta o dubte l'adreceu a: emap@ccapenedes.cat.

Darrera actualització: 05.05.2021 | 19:33