Jornada Olesa Creativa

Dimarts, 12 de març de 2019 a les 00:00

Disabte 9 de març, al Parc de Can Xacó, es va celebrar la primera edició de la jornada Olesa Creativa amb molta participació d'artistes locals.

Olesa Creativa ha estat un dels actes que s'han organitzat per commemorar la setmana de la dona, amb motiu del 8 de març. Aquest acte ha estat organitzat per la Comissió d'educació del CEIP Pont de l'Arcada, formada per representants del profesorat de l'AMPA i pel regidor d'ensenyament, Carlos Vico.

Els actes de commemoració de la setmana de la dona han implicat a diferents membres de la societat olesana i han consistit, en la penjada del llaç i la pancarta reivindicativa; una xerrada sobre les relacions abusives a menors; la projecció d'una pel·lícula i posterior debat i finalment les demostracions i tallers d'Olesa Creativa de dissabte.

La jornada va consistir en la elaboració de demostracions artístiques a càrrec d'artistes locals i de tallers colaboratius. Els diferents tallers van aplegar veïns de totes les edats del nostre poble. Va haver-hi tallers d'elaboració de sabons, de costura, de treball amb fang, de pintura, d'elaboració de màscares, d'elaboració de te, etc. A més, la colla castellera Els encantats de Begues va presentar el món dels castells als infants. Tot l'acte va estar amenitzat amb la música d'un grup de músics del poble

Darrera actualització: 22.05.2019 | 12:46

Imatges

Imatge de la Jornada Olesa Creativa (2)