Un incendi a un habitatge del carrer Avenç causa un mort i diversos ferits

Diumenge, 28 de febrer de 2016 a les 00:00

L’incendi, que s’ha iniciat per causes que es desconeixen, ha afectat totalment la casa d’una sola planta més altell causant danys estructurals a l’edifici.

Segons fonts dels Bombers, en el moment de l’incendi hi havia nou persones en aquest habitatge. Un home, de 70 anys, no ha pogut sortir i l’han rescatat els efectius dels Bombers de la Generalitat de l’interior de la casa. Un cop a l’exterior ha estat atès pels serveis sanitaris del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) que li han estat realitzant les maniobres de reanimació però finalment ha mort. 

La resta d’ocupants de l’habitatge han pogut evacuar l’immoble, alguns amb l’ajuda d’efectius de la Policia Local. Segons el SEM, que ha desplaçat quatre ambulàncies bàsiques i tres vehicles d’emergència, a banda de la víctima mortal, han atès vuit persones més d’aquest habitatge. D’aquestes, una dona de 86 anys, amb alguna cremada, ha estat evacuada a l’hospital comarcal de l’Alt Penedès, dues menors de 10 i 12 anys i una dona han estat evacuades a l’Hospital Sant Joan de Déu i quatre més han estat evacuades a l’hospital de Sant Joan Despí Moisès Broggi amb símptomes tots ells d’inhalació de fum. A més, dos Bombers de la Generalitat han patit cremades de primer grau i han estat evacuats a l’Asepeyo de Sant Cugat. A les tasques d’extinció han treballat 12 dotacions dels Bombers de la Generalitat. 

Així mateix, també han actuat efectius de la Policia Local i dels Mossos d’Esquadra, els quals s’han fet càrrec de les diligències judicials pertinents.

Diumenge ja s'han donat d'alta a sis dels ferits i la resta que continuaven hospitalitzats millor

L'Ajuntament lamenta profundament la pèrdua del veí i desitja una ràpida recuperació als afectats en aquest trist succés.

Darrera actualització: 20.11.2019 | 12:41