Visites guiades a Olesa de Bonesvalls

Dilluns, 16 d'agost de 2021 a les 00:00

A partir del mes de setembre es faran visites guiades a l'Hospital de Cervelló.

L'Ajuntament d'Olesa de Bonesvalls ofereix un nou servei de visites turístiques els caps de setmana. Aquestes visites són guiades pel tècnic de turisme del Punt d'Informació Municipal. Les visites són gratuïtes i s'han de reservar amb una setmana d'antel·lació.

Cal reservar dia i hora al formulari següent.

Visita guiada a l'Hospital de Cervelló

Amb aquesta visita guiada ens aproparem a la historia de l’Hospital de Cervelló, un dels monuments més rellevants d’Olesa de Bonesvalls. Es tracta d’un hospital de peregrins d’època medieval, que té els seus orígens al segle XIII. Durant l’activitat es visitarà el recinte exterior de l’Hospital i la capella gòtica Santa Maria de l’Anunciata.

Visita a l'exposició "El Garraf, bressol de l'espeleologia catalana"

Aquesta activitat proposa una visita guiada a l’exposició permanent "El Garraf: bressol de l’espeleologia catalana". L’exposició tracta sobre els orígens de la pràctica espeleològica al Massís del Garraf, i també a Catalunya. Podrem comprendre que és l’espeleologia i l’evolució de la seva pràctica al llarg de la historia. La mostra ens descobrirà l’apassionant món subterrani del medi natural que envolta Olesa de Bonesvalls.

Aquestes dues activitats són les primeres rutes organitzades des del punt d'informació municipal, però s'estan desenvolupant més de cara al futur.

Darrera actualització: 27.10.2021 | 09:36