Acord de col·laboració amb la Fundació Open Arms

Dimecres, 22 de desembre de 2021 a les 00:00

L'Ajuntament d'Olesa atorgarà 2.000 euros a projectes de cooperació

L’Ajuntament d’Olesa de Bonesvalls ha atorgat una subvenció a la Fundació Open Arms, organització no governamental i sense ànim de lucre que té la principal missió de protegir amb la seva presència al mar a totes aquelles persones que intenten arribar a Europa fugint de conflictes bèl·lics, persecució o pobresa i que es dedica a vigilància i salvament de les embarcacions de persones que necessiten auxili al mar Egeu i Mediterrani Central, així com a la denúncia de totes les injustícies que estan passant i que ningú explica.

Aquesta subvenció de 2.000 euros, correspon a la partida de Cooperació al Desenvolupament del Pressupost ordinari.

Open Arms destinarà aquesta subvenció a l’adquisició i adequació d’un contenidor per tal de transformar-lo en una cuina de servei a les persones rescatades.

Des de la Regidoria de Cooperació Internacional, també s’ha promogut un projecte de Educació pel desenvolupament amb l’Escola Pont de l’Arcada i la Fundació Open Arms. Amb una primera actuació la setmana passada visitant el vaixell Astral, protagonista de moltes de les actuacions d'Open Arms, però també amb uns taller formatius per al proper mes de febrer.

Aquest tallers aniran adreçats a tota la comunitat educativa i a tothom interessat en conèixer les problemàtiques que es deriven de la mobilitat de persones arreu del món i especialment a la mar Mediterrània.

Darrera actualització: 03.01.2022 | 10:24

Imatges