Olesa de Bonesvalls ja disposa del primer punt de recàrrega de vehicles elèctrics

Diumenge, 25 de setembre de 2022 a les 00:00

Està ubicat al carrer l'Antiga, al costat del Centre Cívic

Olesa de Bonesvalls ja disposa del primer punt de recàrrega de vehicles elèctrics i es troba ubicat al carrer l'Antiga, al costat del Centre Cívic. Aquest carregador és propietat d'Endesa i, per tant, també el correcte funcionament depèn d'aquesta.

Per tal de recarregar el vehicle, cal descarregar-se l'aplicació "Endesa X" a través de Google Play o Play Store. Un cop descarregat, cal anar al "El Meu Compte" i després a "Mi JuiceWallet" que permet escollir la tarifa de recàrrega pública que millor s'ajusti a les necessitats de l'usuari per tal d'accedir a la xarxa de punts de recàrrega disponibles a Juicepass.

També es pot sol·licitar una targeta de recàrrega física nova o descarregar i activar la versió de targeta digital a l'app. Ambdues permetran iniciar i detenir la càrrega tan sols apropant la targeta o el mòbil pel lector de targetes dels punts de recàrrega, sense necessitat d'utilitzar l'aplicació.

Les tarifes que s'apliquen són de 0,35 €/kWh per la càrrega en AC i de 0,40 €/kWh per la càrrega en DC (IVA inclòs).

En cas d'incidència en l'activació, l'usuari disposa d'un servei d'atenció al client mitjançant el telèfon 800.760.255, que és totalment gratuït i està disponible els 365 dies de l'any, les 24 hores i amb tres idiomes -català, castellà i anglès.

Darrera actualització: 25.09.2022 | 19:06