Actes de commemoració de la Diada Nacional de Catalunya

Dimecres, 9 de setembre de 2015 a les 00:00

Amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya, l'Ajuntament d'Olesa de Bonesvalls, amb el suport de les entitats i associacions locals, organitza una sèrie d'activitats de commemoració el divendres 11 de setembre.

  • 11:15 h: PASSEJADA POPULAR EN BICICLETA pels carrers del poble amb el següent itinerari: SORTIDA: Davant de la piscina, C/Rosa Sensat, C/ Raval, Plaça de la Creu, Avinguda Hospital, C/Arnau de Vilanova, Riera, Plaça Fitó, C/Hospital de Cervelló, travessem la carretera de Begues, i C/Pau Casals, C/Pompeu Fabra, Avinguda Hospital, C/Fontana, C/Sta. Llúcia, Plaça Nostra Sra. De Montserrat, C/Lluís Companys, C/Francesc Macià i Plaça Ntra. Sra. de Montserrat.
  • 12:00 h: OFRENA FLORAL AMB MOTIU DE LA DIADA NACIONAL DE CATALUNYA per part de les autoritats locals i les organitzacions cíviques d’Olesa.
  • Interpretació de l’himne nacional de Catalunya a càrrec del GRUP DE CARAMELLES d’Olesa de Bonesvalls, Ballada de gegants, en Joan i la Marta a càrrec de la COLLA GEGANTERA del nostre poble.
  • Tot seguit s’oferirà un petit REFRIGERI per tothom que ens hagi acompanyat en els diferents actes de la jornada, a la Plaça de la Vila.

Organitza: Ajuntament d’Olesa de Bonesvalls Col.labora: Grup de Caramelles, Grup de Grallers i Colla Gegantera d’Olesa de Bonesvalls

FEM UNA CRIDA ALS VEÏNS D’OLESA DE BONESVALLS PERQUÈ COL·LOQUIN LA SENYERA ALS BALCONS I FINESTRES DELS SEUS HABITATGES.

Darrera actualització: 21.11.2019 | 09:19