Agenda juvenil per aquest mes de juny

Dimecres, 8 de juny de 2016 a les 00:00

L’Ajuntament d’Olesa de Bonesvalls i el Servei Dinamo de Joventut del Consell Comarcal han dissenyat un interessant programa d’activitats per als joves d’Olesa per aquests dies de juny.

El proper dimarts 14 de juny es realitzarà una Classe de Tonificació, a la Sala Gran del Centre Cívic, a les 18:30 hores, amb una sessió d’una hora de durada. Tots aquells interessats cal que portin una estora, roba esportiva i aigua.

El dijous 16 de juny a les 18 hores al Centre Cívic es durà a terme una reunió informativa sobre el Casal d’Estiu Jove d’Olesa. El dimarts 21 de juny vine a participar del Taller de Tatuatges d’Henna. L’activitat es farà de 6 a 8 de la tarda, a la Sala del Servei Jove.

I per completar la programació d’aquest mes de juny, el dijous 30 de juny, de 6 a 8 de la tarda, al Servei Jove, tindrà lloc el Taller “Espai Feina”. Busques feina per aquest estiu? Estàs acabant els estudis i vols iniciar la recerca en la teva professió? Necessites un cop de mà? Intentarem resoldre totes aquestes qüestions. L’activitat està adreçada a joves de 16 a 30 anys. Les places són limitades.

Per a inscripcions i més informació podeu trucar al 628 26 44 81 o per correu electrònic a joventut01@ccapenedes.cat. O bé acostant-vos al Servei jove, que atén els dimarts i dijous de 4 8 de la tarda al Centre Cívic d’Olesa.

Darrera actualització: 20.11.2019 | 11:48