Àrea de prestació conjunta del Servei de Taxi de l'Alt Penedès

Dijous, 25 de gener de 2018 a les 00:00

El Consell Comarcal de l’Alt Penedès, amb el suport de l’AMTU, ha liderat l’acord entre ajuntaments, taxistes i Generalitat  per gestionar i ordenar de manera unitària el servei de taxi a la comarca.

El dijous 18 de gener es va presentar en roda de premsa, al Consell Comarcal, l’Àrea de prestació conjunta del servei de taxi de l’Alt Penedès, que va entrar en vigor el passat 1 de gener. A l’acte hi van assistir el Conseller Comarcal de Mobilitat, i els presidents del Sindicat del Taxi de Catalunya, l’Associació de Municipis per a la Mobilitat i el Transport Urbà (AMTU), i del Consell Comarcal de l’Alt Penedès.

Alfred Martínez, Conseller Comarcal de Mobilitat, va explicar que hi ha 7 municipis de la comarca que no tenen llicència de taxi i fins ara no podien tenir aquest servei. Ara podran recórrer a qualsevol dels taxis de l’Àrea de prestació conjunta. La resta de municipis, que sí tenen llicències de taxi, tenen ara una oferta de servei més àmplia: els seus veïns i veïnes poden recórrer a la resta de taxistes de l’Àrea de prestació conjunta quan els taxistes del municipi estiguin ocupats.

Aquesta Àrea de prestació conjunta, beneficia tant la ciutadania com el sector del taxi i contribueix a donar resposta als problemes de mobilitat de la comarca; una comarca amb 27 municipis, molts nuclis aïllats, una oferta de transport en tren i bus limitada i moltes persones grans que no poden fer servir el vehicle privat.

Darrera actualització: 01.07.2019 | 11:59