Avís a la ciutadania sobre visites domiciliàries de "Butano Gas Control"

Dissabte, 26 d'abril de 2014 a les 00:00

Informem a les veïnes i veïns d’ Olesa de Bonesvalls i, sortint al pas de qualsevol incidència o reclamació com a conseqüència de les visites domiciliàries que pugui dur a terme l’empresa instal·ladora “ BUTANO GAS CONTROL”, que aquest Ajuntament no ha autoritzat a cap Empresa Instal·ladora del servei de Gas Butà i Propà, per fer qualsevol revisiò domiciliaria dels butlletins de GAS BUTÀ.

Hem estat informats per veïns del nostre municipi que ja s’han presentat en alguns domicilis, informant que ja disposaven del nostre consentiment per fer aquestes gestions, mostrant una fotocopia registrada en aquest Ajuntament. Hem d’informar que l’instancia presentada en aquest Ajuntament tan sols fa esment a que els propers dies renovarà els butlletins de Gas Butà, gestió que no està condicionada, ni avalada, a cap autorització municipal prèvia i per tant no garanteix ni valida la seguretat de la gestió que puguin realitzar i que depèn, tan sols, de la seva relació amb REPSOL – BUTÀ. L'empresa hauria de comunicar prèviament i directament d’aquesta revisió als usuaris d’aquest servei.

Aconsellem a totes les veïnes i veïns del nostre municipi, que en el cas de que rebin aquestes visites, tinguin en compte que no estan autoritzats per aquest Ajuntament, i per tant no disposen de cap permís d’accés als seus domicilis, sense que prèviament hagin estat informats directament pel seu concessionari de REPSOL – BUTÀ.

I preguem ens informin URGENTMENT de qualsevol incidència que es pugui produir per qualsevol coacció o intent de dur a terme aquesta revisió dels butlletins. Us agraïm la vostra col·laboració que es en benefici de totes i tots les/els nostres vilatanes/s.

Darrera actualització: 22.11.2019 | 13:40