Carta del Club de Futbol Olesa de Bonesvalls

Divendres, 10 d'octubre de 2014 a les 00:00

El passat 23 de setembre va començar una nova temporada de futbol penedesenc. El Club de Futbol Olesa novament i, com ha fet inalterablement des de 1967, tornarà a participar. Cada cop esdevé més complicat participar i configurar un planter de jugadors compromesos i disposats a jugar al nostre equip.

En les darreres temporades l’inici de la competició ha estat un repte molt complicat i sempre hem aconseguit participar pels pèls. Aquest any les dificultats han estat molt grans, agreujat pel canvi de grup i hem hagut de prendre grans decisions per tal de poder reunir el mínim de jugadors necessaris per poder competir dignament. Una de les decisions més importants i doloroses ha estat el constituir una filiació amb un equip veí. Una filiació que ens garanteix tenir prou jugadors. Ha estat una decisió molt difícil, però del tot necessària si volíem que el Club de Futbol Olesa mantingués el seu nom i continués jugant. Actualment, la majoria d’equips de Quarta Catalana disputen els seus partits en camps de gespa i això fa gairebé impossible trobar jugadors disposats a jugar en un camp tant malmès com el d’Olesa i més encara, si han de pagar-se la fitxa, com ve passant en els darrers anys.

Després de nombroses converses hem arribat a un acord de filiació amb el C.F. Vallirana, que ens permetrà entrenar i jugar els nostres partits de local al seu camp. Això també ens garantirà tenir el nombre de jugadors necessaris. Com hem dit, ha estat molt dolorós, però era la única forma d’aconseguir que el nom d’Olesa de Bonesvalls continuï apareixent cada cap de setmana als diaris de la nostra comarca. En totes les negociacions sempre hem posat per davant de tot, la permanència del nom i de la nostra institució olesana. I mantindrem la nostra filosofia de sempre, és a dir, prioritat absoluta al jovent d’Olesa de Bonesvalls que vulgui jugar i competir en l’equip del seu poble com sempre s’ha fet des del club.  

Marxem a Vallirana per motius de supervivència, però seguirem sent l’Olesa de Bonesvalls. I el jovent olesà continuarà sent la nostra aspiració i la nostra principal pedrera. Mantindrem els nostres colors i el nostre escut i seguirem competint en els grups del Penedès, com a representants d’un poble penedesenc que som.

Volem agrair a aquest ajuntament i a tots els que hi ha hagut anteriorment, els seus esforços en la millora de les instal·lacions i amb l’equip i confiem que la col·laboració que sempre hi ha hagut continuï. Nosaltres ens prenem aquest canvi com un exili temporal, confiant i desitjant poder tornar al nostre camp el més aviat possible. No ens imaginem no tornar a jugar al camp de futbol Marià Tutusaus, és per això que estem a disposició de l’Ajuntament per col·laborar en totes les actuacions que puguin facilitar aquest futur retorn.

Mentrestant intentarem dur el nom d’Olesa de Bonesvalls per tot el Penedès amb el màxim d’orgull i dignitat possible. Visca l’Olesa.

Atentament, La Junta Directiva

Darrera actualització: 22.11.2019 | 11:48