Casal d'estiu 2021

Dimarts, 11 de maig de 2021 a les 18:00

Aquest estiu novament comptarem amb el Casal d’Estiu organitzat pel Consell Esportiu de l’Alt Penedès.

El casal lúdic esportiu 2021 es durà a terme des del 28 de juny i fins al 30 de juliol de 9h a 14h i farà servir com a punt d’estada principal la Pista Municipal. Aquest casal permetrà gaudir d’una estada divertida en uns espais amplis i oberts amb tallers, jocs, esports, gimcanes, excursions i jocs d’aigua amb accés a la piscina cada dia.  

Aprofitant l’experiència agafada durant tot l’any en l’activitat "Bonesvalls: Natura i Muntanya", aquest any el casal s’amplia incloent-hi l’alumnat de fins a quart d’ESO

En el marc de la campanya de promoció de l’activitat física i la vida saludable, tal i com s’ha fet en els darrers anys, s’oferirà fruita fresca als infants cada dia.

El Casal ofereix servei d’acollida de 8 a 9 i menjador amb carmanyola de 14 a 16 hores.

Inscripcions

La inscripció s’ha de fer telemàticament clicant aquí o a traves del codi QR que hi trobareu al formulari adjunt.

Cal adjuntar:

  • Targeta sanitària
  • Carnet de vacunes actualitzat.

Se seguiran totes les normatives sanitàries i higièniques establertes per el departament de Salut, amb l’ús de mascareta pels casos que no es puguin mantenir les distàncies de seguretat.

Al quadre adjunt es poden observar els preus del casal. Per facilitar la organització dels grups i poder preparar millor el casal, totes les inscripcions fetes abans del 18 de juny tindran un preu més baix. També existeixen beneficis en el preu si es contracta el Casal sencer o si es fa per setmanes.

Concessió d'ajuts per al Casal d'Estiu municipal per al curs 2020/21

Es pot sol·licitar un ajut pel casal d'Estiu fins al 4 de juny al Registre general de l’Ajuntament telemàticament o de manera presencial.

  1. Cal emplenar degudament el model de sol·licitud amb les dades del pare, mare o tutor/a legal de l’alumne. (ANNEX 3 de les Bases)
  2. Cal aportar la documentació general, específica i econòmica establerta en la sol·licitud. (ANNEX 4 de les Bases)

Els ajuts poden ser d'un màxim del 80% del cost del casal.

En cas de sol·licitar beca pel Casal, cal indicar-ho al formulari d'inscripció i adjuntar-hi l'ANNEX 3 un cop presentat al registre municipal.

Cal marcar el nombre de setmanes que es volen fer de casal i fer un pagament de 48 euros. 

Un cop resolt la concessió d'ajuts, es determinarà el pagament pendent.

Darrera actualització: 11.06.2021 | 19:58