Comença la festa Major

Dissabte, 19 de juliol de 2014 a les 00:00

Aquest divendres es va donar el tret de sortida oficial a la Festa Major d’Olesa de Bonesvalls, que es prolongarà fins al proper dilluns amb un intens programa d’activitats.

La colla de Diables d’Olesa va protagonitzar el correfoc d’apertura, previ al pregó que enguany va anar a càrrec de Rosa Busquets, de cal Garrigal. Professora de Química Analítica i Ciències Forenses a la Kingston University London, on és cap del grup de recerca en medi ambient, salut i seguretat alimentària, també és investigadora Marie Curie en el Nanoscience & Nanotechnology group de la University of Brighton i és editora i fundadora de la revista cienífica Nanomaterials and the environment. També és part de la Royal Society of Chemistry.

Després de la benvinguda de l’alcalde Enric Ases, Busquets, que va estar acompanyada també a la balconada per d’altres regidors del govern, va reconèixer la il·lusió i honor de protagonitzar el pregó. Va emfasitzar el protagonisme que tenen les festes Majors als pobles de Catalunya i l’estat en comparació amb d’altres llocs del món. Va subratllar el valor de la família i del veïnatge com a la força motriu dels municipis.

Dels olesans va dir que són persones generoses i humils i que gràcies als nous veïns que han arribat als darrers anys al municipi, han fet d’Olesa un poble millor i més viu. Va reclamar vetllar per la bona convivència malgrat les diferències de “banderes i campanes”. Va apostar pel potencial natural d’Olesa i als infants i joves els va voler encomanar les ganes i voluntat per gaudir de la vida, formar-se i construir-se oportunitats. La nit es va cloure amb una marató de Cha-Cha-Cha i disco mòbil.

Totes les activitats de la Festa Major les pots consultar a la secció agenda del web municipal.

Darrera actualització: 22.11.2019 | 12:51

Imatges

Pregó de la Festa Major 2014