Comunicat de suspensió de la Festa Major d’Olesa de Bonesvalls.

Dilluns, 11 de maig de 2020 a les 00:00

Estem vivint moments extraordinàriament complexos davant la situació generada pel COVID19, que ha canviat per complet modificant les nostres relacions socials amb la finalitat de contenir la crisi sanitària generada.

En aquest context, i un cop consultades les diferents associacions que organitzen i participen en els actes festius, totes elles han exercit una posició de responsabilitat i sentit comú, vetllant per la seguretat dels veïns i veïnes de la localitat, així com de totes les persones que ens visiten, any rere any, per a gaudir de les nostres festes.

Per tot l’exposat anteriorment, l'Ajuntament d’Olesa de Bonesvalls, ha pres la difícil decisió de suspendre la Festa Major d’aquest 2020, que tradicionalment es celebra el tercer cap de setmana de juliol. No obstant això, deixem una porta oberta a la possibilitat realitzar algun acte, encara que sigui de manera simbòlica, durant els dies de la Festa Major, sempre que les restriccions i directrius sanitàries ho permetin. Aquesta eventualitat es valorarà, en qualsevol cas, a finals de juny i en funció de l'evolució de la situació.

La festa és un component clau del moviment social del nostre municipi, un senyal d'identitat local, per la qual cosa, ha estat una decisió complicada i molt dura per a totes i tots, però molt analitzada i meditada. Aquest moment que estem vivint requereix d'obstinació i solidaritat, i de posar els recursos municipals al servei de la gestió de la crisi sanitària per al benestar dels seus veïns i veïnes.

Volem agrair l'enteniment i la comprensió d’aquesta difícil decisió. La Regidoria de Cultura continuarà treballant per mantenir les tradicions festives però sempre prioritzant la seguretat i la salut de la població.

Darrera actualització: 11.05.2020 | 11:47