Comunicat del govern en relació al tancament de Can Tothom

Dimarts, 4 d'agost de 2015 a les 00:00

L’equip de govern de l'Ajuntament d'Olesa de Bonesvalls, vol comunicar públicament el seu posicionament vers el tancament de Can Tothom.

La data de tancament del servei ha estat una decisió del concessionari, no hi ha cap ordre comunicant que s’hagi de cessar l’activitat i molt menys que aquesta s’hagi d’interrompre en ple estiu. Tot al contrari, l’actual equip de govern i l’anterior han fet tot el possible per evitar que es produís cap tancament. En aquest sentat s’han modificat les condicions del contracte i s’ha estat molt flexible en el cobrament de les quotes.

Si bé es cert que fa uns mesos es va comunicar l’inici d’un procediment per rescindir el contracte, en cap moment es va indicar cap data de tancament. És per aquesta raó que encara no s’ha convocat cap concurs amb les bases de contractació perquè no s'ha resolt la finalització de l’actual contracte. Tan bon punt això succeeixi es procedirà a fer una nova convocatòria de les bases del concurs, integrant en la nova proposta totes les modificacions que calgui, arran de les complicacions sorgides en aquests darrers anys.

Aquest equip de govern lamenta que el Local Social de Ca n’Olivella i Pla del Pèlag s’hagi quedat sense bar durant l’estiu. Entenem que aquest és un espai de trobada de vital importància per als veïns i veïnes de Olesa i treballarem per tal que romangui tancat el menor temps possible amb la convocatòria, el més aviat possible, d’un nou concurs de concessió. 

Darrera actualització: 21.11.2019 | 09:30