Consulta del cens electoral per a les eleccions generals del 2 al 9 de novembre

Dijous, 29 d'octubre de 2015 a les 00:00

Les llistes del cens electoral que ha de regir en les properes eleccions generals del proper diumenge 20 de desembre es posaran a disposició de les persones interessades a l'Ajuntament d'Olesa de Bonesvalls del 2 fins al 9 de novembre.

D'acord amb l'article 39.2 de la Llei orgànica del règim electoral general vigent, l'Ajuntament posa a disposició de les persones interessades un servei de consulta sobre la seva inclusió en el cens, però no és permesa la realització de consultes generals de les llistes del cens.

Les reclamacions per errors o per exclusió indeguda del cens es poden presentar en el mateix Ajuntament. Cal aportar el DNI, el passaport o el permís de conduir, i s'ha d'utilitzar un imprès normalitzat que es facilitarà gratuïtament. La inclusió en les llistes del cens és un requisit indispensable per a poder exercir el dret de vot en les eleccions generals del dia 20 de desembre, per la qual cosa és recomanable que es faci la consulta.

S'aconsella especialment que facin la consulta sobre la seva inclusió en el cens les persones que s'hagin empadronat al municipi o que hagin modificat les dades de la seva inscripció en el padró, durant aquest any 2015.

Darrera actualització: 21.11.2019 | 07:59