Continuen els bons resultats del Bonesvalls Trail

Dissabte, 27 de setembre de 2014 a les 00:00

Els corredors del Bonesvalls Trail continuen oferint excel.lents actuacions a les diverses proves del cap de setmana.

Com a la Ruta de les 10 ermites, puntuable per a la Copa Catalana de Resistència per muntanya. Raül Llamazares va aconseguir la 14a plaça amb un temps de 5h 20 minuts en aquesta prova de 48 quilòmetres i 2.800 metres de desnivell positiu. Amb aquest resultat, Llamazares continua mantenint ben vives les seves opcions d'assolir el títol a la Copa Catalana. Dolors Ivern, per la seva banda, va completar la cursa en 6a posició a la categoria femenina, i la tercera entre les veteranes, amb un temps de 7h 6 minuts. Amador Cruz va endur-se el primer lloc a la categoria Master +.

També el Bonesvalls Trail va prendre part a la Camikursa, inclosa a la Lliga de Curses de muntanya del Penedès. Josep Lluís Rubio va tancar la seva participació a la tercera posició absoluta i en Gerard Jarabo va ser setè. Esperanza Babiano, per la seva banda, va escalar fins a la tercera posició del podi a la categoria de Veteranes. I a la Taga 2040 Evo Miguel Ángel Monterreal va assolir un crono un 2h 59 minuts i a l'Ultratrail Rialp Matxicots Xtrem, Jordi Fontanet va recórrer els 82 quilòmetres amb 6.000 metres de desnivell positiu en 21h 50 minuts.

Darrera actualització: 22.11.2019 | 12:00