Contractació de dos treballadors

Dimarts, 31 de gener de 2017 a les 00:00

Aquest mes de febrer s’incorporen a l’ajuntament d’Olesa dos nous treballadors fruit del Conveni de Col·laboració entre el Consell Comarcal de l’Alt Penedès i l’Ajuntament d’Olesa.

Aquesta contractació forma part del programa de treball i formació adreçat a persones aturades que hagin exhaurit la prestació d’atur de 45 anys o més i persones beneficiaries de la renda mínima d’inserció (PIRMI). El programa comptava amb un total de 26 treballadors per a tota la comarca, 16 peons de brigada i 10 administratius.

L’Ajuntament d’Olesa ha contractat un peó i una administrativa per la OAC. Es tracta d’una contractació amb durada de sis mesos dels treballadors assignats pel Servei d’Ocupació de Catalunya. En aquesta ocasió els dos treballadors són veïns del nostre municipi i han estat triat d’entre les tres úniques persones que acomplien tots els requisits segons el SOC.

Recordem a tots els interessats que per poder optar a aquests llocs de treball, cal estar inscrit al Servei d’Ocupació de Catalunya. Podeu obtenir més informació als Serveis Socials de l’Ajuntament d’Olesa de Bonesvalls.

Darrera actualització: 18.11.2019 | 13:27