Convocatòria de procés selectiu per al nomenament d'un informador turístic/a del Parc del Garraf del Centre d'Informació d'Olesa de Bonesvalls.

Dimecres, 10 de juny de 2020 a les 00:00

Per acord de la Junta de Govern de 2 de juny de 2020, s'ha aprovat la convocatòria que ha de regir el procés selectiu per a cobrir una plaça d’informador/a turístic al Centre d’Informació del Parc i Centre d’Espeleologia del Centre Cívic.

El termini de presentació de sol·licituds será de 10 dies hàbils a partir de l’endemà de la publicació de la convocatòria al Butlletí Oficial de la Província.

Als PDF adjunts trobareu les bases que han de regir el procés selectiu i el model de sol·licitud per formar part del mateix.

Podeu fer arribar les vostres sol·licituds VIA TELEMÀTICA a través de la Seu Electrònica Municipal adjuntant-hi la instància específica i la documentació acreditativa corresponent. Si no disposeu de Certificat de Firma digital, podeu donar-vos d'alta d'una manera molt senzilla a IdCat Móbil. Si no teniu accés a mitjans telemàtics podeu presentar les vostres sol·licituds a l'OAC de forma presencial (respectant totes les normes de seguretat) en horari habitual.

Darrera actualització: 12.06.2020 | 13:07