Curtmetratges sobre Solidaritat i Cooperació al Cine Club Vilafranca

Dimecres, 23 d'abril de 2014 a les 00:00

En el marc de la programació del Cine Club Vilafranca, el proper divendres 25 d'abril es projectaran a la Sala 2 del Casal, vuit curtmetratges realitzats per l'alumnat de l'Escola Municipal d'Art Arsenal.

Aquesta mostra forma part del projecte Vilafranca Roda Solidaritat que organitzen el Servei de Solidaritat i Cooperació de l'Ajuntament de Vilafranca, conjuntament amb l'escola Arsenal i la Fundació Tus Ojos, amb el suport de la Diputació de Barcelona i la col•laboració del Cine Club Vilafranca.

Aquesta mostra compaginarà una presentació de la tasca de les ONGD i associacions de Vilafranca que treballen en l'àmbit de la solidaritat i la cooperació al desenvolupament a través de diverses peces audiovisuals que s'alternaran amb els curtmetratges de ficció que ha realitzat l'alumnat de l'Arsenal. D'aquesta forma es combina la visió dels joves sobre diferents temàtiques quotidianes amb l'esforç i el compromís de les ONGD i altres entitats solidàries de Vilafranca.

El projecte ha estat elaborat en diferents etapes. Els curtmetratges es van rodar a principis del mes de febrer passat, mentre que el treball de rodatge amb les entitats es va realitzar durant el cap de setmana del 21 al 23 de març. Ara, en un acte obert al públic es presenten les realitzacions amb la participació dels seus creadors, dels representants de les organitzacions i dels promotors del projecte. En finalitzar la projecció, es portarà a terme un col•loqui obert a la participació de tots els assistents. Posteriorment, al mes d'octubre en el marc del programa d'actes de Solidaritats, es farà una exposició centrada en aquestes produccions audiovisuals del projecte.

Els vuit curtmetratges que es presenten en la mostra estaran disponibles, a partir del mes de maig, en el portal www.tusojos.cat.

Darrera actualització: 22.11.2019 | 13:44