El Consell Comarcal de l'Alt Penedès seleccionarà 48 persones perquè participin en la 4a. edició del programa UBICAT

Dijous, 28 de gener de 2021 a les 00:00

“Ubicat” és un programa innovador, específic de Catalunya, finançat pel Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social, mitjançant els fons de la Conferència Sectorial de Relacions Laborals i Ocupació.

En el marc d’aquest programa, i fins al 31 de desembre de 2021, es duran a terme accions d’orientació, acompanyament a la inserció i suport ocupacional, per a persones en situació d’atur, persones inactives i persones treballadores que es trobin en situació de precarietat laboral.

L’Àrea de Promoció Econòmica i Comarcal del Consell Comarcal organitzarà accions individuals i grupals, adaptades a les necessitats dels participants. Les accions i la durada de l’atenció a cada participant s’establiran en funció de les seves característiques i necessitats i es definiran en un full de ruta consensuat i individualitzat.

Cada participant comptarà amb l’assessorament d’un professional, amb l’objectiu que assoleixi uns coneixements i que pugui desenvolupar les seves potencialitats i competències. La finalitat és aconseguir que prengui decisions adients per a la seva integració personal, educativa, social i, especialment, laboral.

Un altre aspecte important del programa “Ubicat” són les actuacions de coneixement de l’entorn productiu, l’apropament a les empreses i la prospecció laboral, amb l’objectiu que els participants coneguin el mercat laboral, i les empreses puguin sol·licitar perfils professionals. 

Les persones de l’Alt Penedès que estiguin interessades a participar en el programa “Ubicat” del Consell Comarcal poden contactar amb l’Àrea de Promoció Econòmica i Comarcal mitjançant l’adreça de correu electrònic scaldu@ccapenedes.cat o poden trucar al telèfon 938 900 000 ext. 126.

Darrera actualització: 30.01.2021 | 13:33