Estudi bàsic de seguretat i autoprotecció de la Marxa Bonesvalls

Divendres, 24 de febrer de 2017 a les 00:00

Aquesta setmana el diputat delegat d’Esports de la Diputació de Barcelona, el Sr. Josep Salom i Ges, ha fet entrega al regidor d’esports d’Olesa, Carlos Vico Sánchez, de l’Estudi bàsic de seguretat i autoprotecció de la Marxa Bonesvalls.

Aquest projecte elaborat durant el 2016 correspon a una de les formes de col·laboració que es produeixen entre la Diputació i l’Ajuntament en el marc del seu catàleg de serveis.

Aquest Estudi bàsic de Seguretat i Autoprotecció dels esdeveniments esportius municipals  serveix per oferir criteris i recomanacions per establir mesures i protocols de seguretat i d’autoprotecció en una Activitat o Esdeveniment esportiu a l’aire lliure. Aquest estudi també ajuda a preveure i donar resposta a possibles situacions d’emergència que puguin esdevenir durant la realització d’un esdeveniment esportiu. La redacció del projecte ha corregut a càrrec del arquitecte Àlex Egea i ha comptat amb la inestimable col·laboració del Grup de Recerca Olesa Rural, que és l’encarregat de dur a terme la Marxa Bonesvalls, que aquest any passat, va fer la seva cinquena edició, consolidant-se com el esdeveniment esportiu més important del nostre municipi.

Darrera actualització: 18.11.2019 | 12:50