Estudi de Millora del Transport Públic

Dilluns, 4 de març de 2019 a les 00:00

El Servei Territorial de Transports de Barcelona està estudiant l'Estudi de Millora del Transport Públic sobre Olesa de Bonesvalls.

Davant la problemàtica del transport públic al nostre municipi, l'equip de govern va encarregar  a l'AMTU (Associació de Municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà) un Estudi de Millora del Transport Públic al municipi, aquest estudi té com a objectius conèixer i valorar la situació actual del transport públic, identificar-ne disfuncions, captar les necessitats dels diferents barris i definir propostes de millora per reorganitzar aquest servei de transport.

Un cop rebut el treball de l'AMTU s'han mantingut reunions amb els responsables del Servei Territorial de Transports de Barcelona, del Departament de Territori i Sostenibilitat, alhora que se li ha lliurat l'informe, atès que la solució passa per tres operadors diferents, Monbus, Mhon SL i Soler i Sauret.

Ara, l'Ajuntament d'Olesa,  està a la espera de la resposta del Servei Territorial per tal de començar a posar en marxa algunes d'aquestes propostes.

Podeu accedir a l'estudi de l'AMTU i veure les diferents propostes de treball.

Darrera actualització: 22.05.2019 | 13:15