European Days of Local Solidarity

Dimarts, 3 de desembre de 2019 a les 00:05

Olesa participa al seminari "La política de cooperació al desenvolupament dels municipis petits i mitjans: condicionants, reptes i oportunitats".

Aquest seminari, organitzat per l’Oficina de Cooperació al Desenvolupament de la Diputació de Barcelona, va tenir lloc el divendres 29 de novembre al Palau Robert de Barcelona.

El seminari va ser presentat per Antoni Montseny, director de Relacions Internacionals de la Diputació de Barcelona, i coordinat per Xavi Martí, consultor que ha elaborat un estudi sobre la cooperació internacional als municipis de menys de 20.000 habitants de la província de Barcelona.

Posteriorment, hi va haver una taula rodona amb regidores d'Alella i Begues i l’alcalde de Centelles, on es van explicar les experiències d’aquests municipis envers la cooperació internacional i la importància de treballar en l'educació pel Desenvolupament. La Jornada va acabar amb una taula rodona en què els regidors i representants dels diferents municipis assistents van intercanviar experiències en el marc de la cooperació internacional.

Aquest seminari era el tancament de l'European Days of local Solidarity, quinzena en la qual s’han dut a terme diferents activitats en el marc de la cooperació arreu de la província. També es va aprofitar per presentar l’oferta d’accions formatives i programes de col·laboració del catàleg de serveis de la Diputació de Barcelona.

En el marc de la contribució del món local a l’Educació per al Desenvolupament es va presentar aquest vídeo divulgatiu.

Darrera actualització: 04.12.2019 | 07:23