Exposició pública de l'avantprojecte de línia aèria SET BEGUES 400kV

Dilluns, 9 d'agost de 2021 a les 00:00

Aquest projecte va ser publicat al BOE el 28 de juliol de 2021 i té 30 dies d'alegacions.

Davant la publicació al BOE del projecte de construcció d’una línia d’Alta Tensió que travessa el nostre municipi per part de la empresa Forestalia. Des de l’equip de govern municipal PSC-PODEM volem informar a la ciutadania que farem totes les accions administratives i polítiques que siguin necessàries per defensar els interessos del nostre municipi.

Aquest equip de govern té un ferm compromís amb les produccions d’energies alternatives i netes, però també de la defensa del patrimoni mediambiental. Entenem que totes les actuacions que s’hi vulguin dur a terme, han de comptar amb el consens del territori.

Des del primer moment estem en contacte amb la resta de forces polítiques del municipi i el proper divendres està convocada una reunió per consensuar la estratègia seguir.

En el document adjunt podeu consultar el projecte elaborat per l'empresa Forestalia.

La línia elèctrica del present avantprojecte té una longitud aproximada de 14.149 km íntegrament aeris discorrent a través de l'àrea agrícola i rústica pertanyent als municipis d'Olèrdola, Sant Cugat Sesgarrigues, Avinyonet del Penedès, Olesa de Bonesvalls, Begues i Vallirana.

Més informació a l'enllaç següent.

Darrera actualització: 19.08.2021 | 11:05