Fem esport a l'aire lliure

Dijous, 15 d'abril de 2021 a les 19:00

Programa d'activitats dirigides al Parc de Can Xacó en el marc de la Campanya de promoció de l'activitat física i la vida saludable.

L'Ajuntament d'Olesa de Bonesvalls ha preparat un programa d'activitats esportives al Parc de Can Xacó, gratuïtes i obertes a tothom, per tal de promoure la pràctica esportiva i donar a conèixer els equipaments esportius del nostre municipi.

Aquesta primera actuació es durà a terme als mesos de maig i de juny tots els dissabtes al vespre.

S'han organitzat tres activitats pensant en diferents estrats de població. 

  • Pel més petits un curs d'scooter al Skate Park. Es poden apuntar els infants de menys de 16 anys. "Amb aquest curs pots aprendre a lliscar més rapidament o descobrir com fer piruetes i trucs. Els monitors t'ajudaran a iniciar-te o prefeccionar, millorar el teu nivell i agafar confiança"
  • Pel jovent a partir de 16 anys s'ha preparat un curs d'iniciació a la cal·listènia. La cal·listènia és un sistema d'entrenament on només es requereix el teu propi pes corporal. "Amb aquest curs aprendràs els exercicis bàsics específics d'aquest esport i les seves progressions per anar progressant i augmentant la teva força
  • Per últim està la activitat Out-training per adults "Entrenament funcional a l'aire lliure, on podràs millorar la força i el teu sistema cardiovascular. Amb aquest tipus d'entrenament treballaràs la musculatura de manera integral, milloraràs la teva resistència i la força. Posa't en forma per aquest estiu!"

Horari

  • Curs de cal·listènia: MAIG 8, 15, 22, 29.
  • Curs d'Scooter: JUNY 5, 12, 19, 26
  • Curs d'Out-Training: JUNY 5, 12, 19, 26

La inscripció és gratuïta i cal fer-la mitjançant el següent formulari.

Els tres cursos són de 4 sessions progressives d’iniciació a la pràctica esportiva.

De cada activitat es poden organitzar dos grups: a les 19 h i a les 20 h. Aquests grups es faran en funció de l'edat i/o el nivell dels participants.

Les places són limitades. Es respectarà l’ordre d’inscripció

Es tindran en compte totes les normatives sanitàries COVID-19 per fer els grups i desenvolupar l'activitat.

Darrera actualització: 26.05.2021 | 10:13