Fem turisme a casa, fem Penedès

Dijous, 22 d'abril de 2021 a les 00:00

El Consorci de Promoció Turística del Penedès, anima als penedesencs i penedesenques a fer el turisme al Penedès. 

Dins la campanya de “Penedès, compta amb nosaltres” el Consorci inicia ara una acció de promoció local per incentivar el turisme a prop. “On normalment no mirem, és on trobem el més autèntic. Sempre queden racons per descobrir, visites i rutes a fer.”

Segons Ramon Riera, president del Consorci de Promoció Turística del Penedès, “davant la situació que vivim i amb limitacions de desplaçaments comarcals, les cancel·lacions i la baixada del nombre de visitants afecta directament els agents turístics del territori. Per aquest motiu, hem de sumar i fer xarxa, animar-nos tots a fer turisme a prop de casa i gaudir de la infinitat de propostes que ens ofereix la nostra destinació.”

Fer turisme de proximitat és responsable i sostenible, tots hi guanyem. Tenim un gran ventall de propostes i l'oportunitat de descobrir els racons que ens ofereixen cada comarca del Penedès. És bon moment per portar la família de ruta, reservar visites a museus i espais d’experiències amb el grup bombolla, fer rutes a peu o en bicicleta, aprofitar per visitar aquell celler que tens pendent o de fer coses que abans no haguéssim ni pensat, com trencar la rutina i passar un cap de setmana en un allotjament rural a la pròpia comarca.

Per altra banda, el sector turístic, necessita més que mai que els fem costat i que treballem una bona promoció de la destinació per potenciar el turisme de proximitat i que els visitants i els mateixos residents visitin i gaudeixin de tots els serveis turístics. Des del Consorci, s'ha treballat per dur a terme una acció de publicitat adreçada al resident i que es desplegarà als diferents mitjans locals del territori, en premsa escrita, online, ràdio, TV i xarxes socials.

Més informació a: https://www.penedesturisme.cat/ca

Darrera actualització: 11.06.2021 | 20:24