Informació sobre les activitats extraescolars

Dijous, 8 d'octubre de 2015 a les 00:00

L'Ajuntament d'Olesa de Bonesvalls informa als veïns i veïnes que, en relació a les activitats extraescolars, no s’han pogut acabar de tancar tots els grups donat que fins al dia d’avui s’han anat fent inscripcions d’alumnes.

De tota manera, es confirma que el patinatge començarà dimecres 14 d’octubre. Segurament hi haurà dos grups separats per edats i faran l'activitat en horari de 17:00 a 19:00 h. 

Pel que fa a la capoeira les classes començaran aquest dijous 8 d’octubre. També hi haurà dos grups separats per edats. L’horari també serà de 17:00 a 19:00 h. 

Pel que fa a la resta d’activitats, el nombre d’inscripcions és molt baix i dispers i en aquests moments s'estanconfeccionant els grups. En els propers dies ens posarem en contacte per tal de poder tancar algun grup de poliesportiu o atletisme. Per últim recordem que existeix la possibilitat de crear un grup de capoeira per a adolescents i/o adults. Tots els interessats passeu per l’Ajuntament i ompliu un full d’inscripció de l’Escola Esportiva Municipal. Tothom pot inscriure’s a aquestes activitats.

Darrera actualització: 21.11.2019 | 08:13