Jornades sobre habitatge

Dimecres, 19 de novembre de 2014 a les 00:00

Els Consells Comarcals de l'Alt Penedès i el Garraf organitzen unes jornades sobre l'habitatge. En aquestes jornades es presentaran totes els recursos existents per prevenir la pèrdua de l’habitatge quan no es pot fer front a la hipoteca; també s’informarà sobre l’emancipació i l’accés a l’habitatge i sobre la millora de la situació residencial.

Les jornades estan organitzades pels serveis d’Habitatge dels consells comarcals de l’Alt Penedès i el Garraf i consten de dos cicles de conferències: un adreçat a professionals i entitats, i l’altre adreçat al públic en general.

Les primeres es faran al castell de Castellet i la Gornal, els dies 20 i 21 de novembre, en horari de matí, i els temes de les conferències seran: l’eix social del Pla per al Dret a l’Habitatge, les necessitats i les demandes amb relació a l’habitatge que han d’afrontar els ajuntaments, les noves possibilitats del procediment d’execució hipotecària arran de les últimes modificacions legislatives, el codi de bones pràctiques i les solucions negociades amb les entitats bancàries i, finalment, els desnonaments i el protocol del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

Les conferències adreçades al públic en general es faran a Vilanova i la Geltrú i a Vilafranca del Penedès, en horari de tarda, i tindran una mateixa temàtica: els serveis de suport a les persones amb relació a l’habitatge per part de les entitats socials, què és bo saber de les hipoteques, els lloguers, els habitatges i les entitats financeres, i ni comprar, ni llogar: noves formes d’accedir a l’habitatge.

Totes les conferències són gratuïtes però cal inscriure’s prèviament a través dels enllaços creats als webs dels consells comarcals de l’Alt Penedès o del Garraf www.conferencieshabitatge.blogspot.com.es. Allà es poden consultar també el programa complet de les jornades i el lloc i la data de cadascuna de les conferències.

Darrera actualització: 22.11.2019 | 10:56