La 23a. Roda de Teatre arriba diumenge a Olesa de Bonesvalls

Dimecres, 15 de gener de 2014 a les 00:00

La 23a. Roda de Teatre de l’Alt Penedès arrenca amb força el 2014 aquest cap de setmana amb tres propostes ben diferents que inclouen una estrena.

En primer lloc, el dissabte dia 18, al Pla del Penedès, i dins els actes de les festes de Sant Sebastià, el grup l’Arrel de Sant Miquel d’Olèrdola hi durà “Una altra Fedra si us plau”, escrita per Salvador Espriu l’any 1977 que reprèn el mite clàssic de Fedra, esposa de Teseu, que s’enamora del seu fillastre Hipòlit quela rebutja. Al·lusions a deeses i a mites espriuans ens faran reviure el món del poeta d’Arenys. Serà a les 21.30 h al Centre Agrícola i Social.

I per a la tarda del diumenge 19 de gener, dues propostes. D’una banda, l’estrena de “Llum blava”, una obra 100% del grup Criatures d’Ordal, i és que la idea, el text i la posada en escena han estat creades per la companyia. L’obra, que es representarà a les 18.30 h al Centre Cívic d’Olesa de Bonesvalls, és una comèdia que se’ns presenta en l’imminent desnonament d’en Jofre i la Susanna, un text coral on tots els personatges tenen maneres diferents d’entendre la vida i de mirar-la ala cara. Unaobra actual, que parla d’una generació, de les conseqüències d’haver crescut amb la idea d’una vida preparada per a triomfar i de les frustracions que el sistema ens ha provocat.  Una comèdia que pretén humanitzar els problemes del dia a dia, alliberant-los de magnificències i grans dramatismes apropant-los al públic amb vitalitat i bon humor.

Finalment, la tercera proposta del cap de setmana la presenta el Grup Artístic Gelada de Gelida amb “La Pepa maca”, obra de Cecília A. Mantua, que duran a les Masuques. Serà també el diumenge dia19 ala Societat Masucairei partir de les 18h30. La història ens trasllada a mitjans del segle passat, en un mas d’un poble pescador dela Costa Brava, dies abans dela Festa Major, uns dies en familia però en què s’acabaran desenterrant records amagats en la memòria i on afloraran vivències colpidores que canviaran el futur de la família.

“Una altra Fedra si us plau”, l’Arrel

  • Dissabte 18 de gener, 21.30 h
  • Centre Agrícola i Social del Pla del Penedès

“Llum blava”, Criatures

  • Diumenge 19 de gener, 18.30 h
  • Centre Cívic d’Olesa de Bonesvalls

“La Pepa maca”, Grup Artístic Gelada

  • Diumenge 19 de gener, 18.30 h
  • Societat Masucaire, Les Masuques
Darrera actualització: 25.11.2019 | 09:06