La Llei de Contractes de Serveis a les Persones

Dimarts, 17 de setembre de 2019 a les 00:00

Aquest matí s'ha celebrat una reunió amb ajuntaments de la comarca per explicar el projecte de Llei que s'esta treballant en aquests moments per millorar els contractes públics relacionats amb els serveis socials o l'atenció a les persones.

Aquesta reunió ha estat presidida pel Sr. Pere Regull i Riba, Delegat Territorial del Govern de la Generalitat al Penedès, la Sra. Mercè Corretja, Directora General de Contractació Pública i el Sr. Jordi Albert, Diputat del Parlament de Catalunya i coordinador de la ponència parlamentària.

L'actual Llei de Contractes del Sector Públic ofereix unes limitacions importants en l'àmbit dels serveis a les persones perquè prima el preu sobre altres criteris. Es calcula que el 70% dels serveis que es presten a les persones són competència municipal i era necessari tenir en compte criteris objectius a l'hora d'adjudicar un contracte, per la qual cosa el Parlament ha elaborat un projecte de Llei, l' entrada en vigor del qual esta previst per la tardor del 2019, que tindrà en compte un 70% de criteris de salut a l'hora d'adjudicar un contracte que tingui relació amb els serveis socials i d'atenció a les persones i que com a novetat tindrà un control exahustiu durant la seva execució.

Darrera actualització: 26.09.2019 | 12:18

Imatges

Reunió informativa sobre la LCSP-02