L’Ajuntament d’Olesa augmenta els serveis econòmics, d’empresa i ocupació

Dimecres, 10 de març de 2021 a les 00:00

Aquest serveis estan estructurats en tres àrees i permetran estar al dia de les diferents possibilitats laborals al nostre municipi.

Les tres àrees són les següents:

  • El Servei Local d'Ocupació té com a objectiu dinamitzar i donar suport al teixit productiu local i comarcal, fomentant l’emprenedoria i la consolidació de les empreses en el municipi, així com assessorar i acompanyar activament a les persones demandants d'ocupació en tot el procés de cerca de feina.
  • Els serveis a empreses amb informació i assessorament sobre subvencions, ajuts, bonificacions així como suport a la emprenedoria i a la creació de noves empreses.
  • Programa Referent d’Ocupació Juvenil, que té com a objectiu facilitar  i acompanyar la transició de persones joves des del sistema educatiu al sistema laboral i/o ocupacional.

El primer i el tercer divendres de cada mes podeu visitar la tècnica de promoció econòmica a les oficines municipals. Cal concertar cita prèvia mitjançant el següent formulari. Per a més informació adreceu-vos al correu olbon.promoeconomica@diba.cat o a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà.

Per facilitar la comunicació  i la informació s’ha creat un espai al web municipal on estarà recollida tota la informació relativa a plans d’ocupació, borses de treball i altres noticies relatives a ofertes de feina.

Més informació a la pàgina del Servei Local d'Ocupacióaquí.

Darrera actualització: 12.03.2021 | 13:47