Neix l'Encabronat de les Bonesvalls

Dissabte, 24 d'abril de 2021 a les 00:00

Aquesta nit s'ha presentat per primera vegada l'Encabronat de les Bonesvalls, la bèstia tan dessitjada pels olesans, fruit del projecte escollit en els útims pressupostos participatius. 

La nit començava a la Plaça de la Vila amb un avi que explica als seus nets com neix una bèstia. En acabar, unes bruixes ballen i fan els rituals propis per invocar el naixement de la bèstia al voltant d'una foguera. La cabreta surt envoltada de foc i de cop se sent un cor, és el cor de l'Encabronat de les Bonesvalls que travessa la porta de l'infern i es presenta al poble envoltat de foc, el foc que surt de les diferents parts del seu cos.

Aquesta presentació tan esperada, que es va haver d'ajornar el passat estiu per culpa de la pandèmia, ha estat seguida per un nombrós públic que ha gaudit d'un espectacle de foc amb el que els Diables d'Olesa ens han regalat, un cop més, posant les ganes i el cor pel que suposava aquesta celebració. 

Des de l'Ajuntament, volem agrair i felicitar a  totes les persones que han fet possible aquesta presentació, Diables, voluntaris i col·laboradors. 

 

Darrera actualització: 11.06.2021 | 20:22