Obertura del nou espai socieducatiu

Dimarts, 17 d'octubre de 2017 a les 00:00

Ofereix activitats d'acompanyament a l'estudi, d'adquisició d'hàbits, de relació i d'esbarjo a infants de 6 a 12 anys.

Es realitzen tallers i activitats diverses: cuina, manualitats, jocs, expressió corporal, descoberta de l'entorn, i projectes a proposta de cada grup, fent ús d'espais públics de la vila: biblioteca, parcs, etc. Algunes activitats estaran relacionades amb la vida cultural i social d'Olesa de Bonesvalls: Carnaval, Sant Jordi, Festa Major, Dia Universal dels Drets dels Infants.

El calendari d'activitats serà  del 23 d'octubre al 30 de juny, i seguirà el calendari escolar. Els horaris dels grups:

  • De 1r a 3r primària: dimarts i dijous de 16,30 a 19,00h. Escola
  • De 4t a 6è.¨ de primària: dilluns i dimecres de 16,30 a 19,00h. Escola

INSCRIPCIONS

L'Espai Socioeducatiu és d'accés gratuït.

Per accedir, qè cal fer?

  • Omplir la sol·licitud d'inscripció amb les dades bàsiques de l'infant o adolescent. Aquest full i més informació sobre l'Espai, estarà a disposició de les famílies del 11 al 19 d'octubre a les Oficines d'Atenció al Ciutadà (OAC) de l'Ajuntament d'Olesa de Bonesvalls.
  • Els pares/tutors interessats mantindran una entrevista amb l'equip educatiu on s'informarà  dels objectius, la metodologia de treball, així com de les caracterítiques de l'infant o adolescent.
  • La sol·licitud d'inscripció serà valorada per l'equip d'educadors de l'espai Socioeducatiu. En cas que no hi hagi plaça disponible en el moment de sol·licitud, es passarà a una llista d'espera.
Darrera actualització: 14.11.2019 | 13:31

Imatges

Obertura del nou espai socieducatiu-2 Obertura del nou espai socieducatiu-3