Obres a la pista poliesportiva

Dimecres, 22 de juliol de 2020 a les 22:00

Comencen les obres als antics vestuaris de la pista poliesportiva.

El passat dilluns van començar les obres de reforma dels antics vestuaris de la pista poliesportiva. L’objectiu de la reforma és adaptar-los per disposar de cinc magatzems que podran ser utilitzats per l'Escola Pont de l'Arcada i les entitats del municipi. Aquests espais, seran diafàns i estan pensats per guardar materials de les diferents entitats, alliberant espais sobreocupats del Centre Cívic.

Aquestes obres tenen un cost aproximat de 90.000€ que ha estat finançat pel PUOSC en la seva totalitat i està previst que finalitzin el 10 de setembre. 

D'altra banda, el proper 15 d'agost començaran les obres pel cobriment de la pista poliesportiva, obres que s'acabaran a finals d'any, donant per culminat un dels projectes més esperats d'Olesa de Bonesvalls.

La pista poliesportiva és el pati del CEIP i l'espai on es desenvolupen la majoria d'activitats extraescolars del municipi. També és un dels espais més utilitzats durant la Festa Major i que ara amb la seva cobertura veurà augmentades les seves possibilitats d'ús.

Darrera actualització: 03.12.2020 | 09:51

Imatges

Vestuaris Obres vestuaris