Olesa s'omple de foc en els actes previs a la Festa Major

Diumenge, 11 de juliol de 2021 a les 00:00

Cinc bèsties de foc visiten Olesa en el bateig de l'Encabronat de les Bonesvalls.

Ahir dissabte es va celebrar la Pre-Festa Major d'Olesa amb 3 actes que començaven a les 8 de la tarda al recinte del Barri de l'Hospital amb l'actuació de la Mònica Torra i el Txema Riera, i la narració "D’aquells boleros, aquests contes", tres contes a ritme de bolero que van tenir un gran èxit entre el públic assistent i que formen part del Festival EVA 2021.

A les 10 de la nit, a la Plaça de la Vila es presentava la nova colla infantil dels Diables d'Olesa, amb una exhibició del que han estat aprenent de la mà del la colla adulta. Un cop presentada, van anar fins al carrer Raval a trobar-se amb les colles convidades i les seves bèsties, la Dragona de Roquetes, el Drac Escurserot de l’Ordal, que van ser els padrins de l'Encabronat de les Bonesvalls, el Drac Masellot de Lavern, la Cucafera de Begues i el Kerresetcaps de Puigcerdà, sense oblidar la Cabreta Boja d’Olesa de Bonesvalls, que és la mare de l'Encabronat. 

Aquest ha estat un espectacle de foc com poques vegades s'ha pogut veure a Olesa, tenint en compte que l'Encabronat de Bonesvalls comença la seva trajectòria d'ara endavant amb una llarga vida, que estrena a la Festa Major d'enguany el proper cap de setmana.

I per finalitzar aquesta jornada, els Joves de La Mallarenga van oferir un concert amb els Buskant el To Brass Band, a la pista poliesportiva.

Des de l'Ajuntament volem felicitar i agrair a tots els participants, convidats, voluntaris i assistents per aquesta jornada tan especial.

Darrera actualització: 29.07.2021 | 08:49