Pla de Reactivació Socioeconòmica del CCAP

Dimecres, 31 de març de 2021 a les 10:00

L’Ajuntament d’Olesa de Bonesvalls col·labora amb el Consell Comarcal de l’Alt Penedès en el Pla de Reactivació Socioeconòmica COVID19.

El Consell Comarcal de l’Alt Penedès està duent a terme durant aquest any el Pla de Reactivació Socioeconòmica COVID19 de l’Alt Penedès. Aquest projecte vol ser un instrument per poder mitigar l’impacte de les afectacions produïdes per la pandèmia d’acord amb les característiques i especificitats del territori, per tal de promoure la recuperació econòmica i la creació d’ocupació en el menor temps possible.

Des de l’Ajuntament d’Olesa de Bonesvalls, en aquesta primera fase, s’ha participat en la realització del diagnòstic del territori i actualment es treballa per a detectar i recollir les necessitats de cada sector empresarial en tots els municipis de la comarca. Per aquest motiu, fem difusió d’una enquesta dirigida al teixit empresarial que podeu trobar al Web del Pla de Reactivació Socioeconòmica de l’Alt Penedès, on poder exposar aquells aspectes que puguin reactivar l’economia del territori.

Al llarg dels pròxims mesos s’anirà fent difusió de les accions programades d’aquest programa, subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, finançat pel Servicio Público de Empleo Estatal i cofinançat en un 50% per l’FSE.

Paral·lelament a aquesta crida a la participació de les empreses, des del Consell Comarcal es vol fer un reconeixement de les bones pràctiques que han dut a terme moltes empreses del territori davant l’emergència sanitària: han transformat la producció per adaptar-la a les noves necessitats, han fet donacions de material o col·laborat amb altres organitzacions per donar resposta a les noves demandes, entre d’altres. Podeu fer arribar aquestes iniciatives a: pladereactivacio@ccapenedes.cat

Darrera actualització: 08.04.2021 | 12:10