Possibles alternatives horàries del servei de Correus

Dilluns, 2 de maig de 2016 a les 00:00

L'Ajuntament d'Olesa de Bonesvalls informa als veïns i veïnes que, després de les queixes rebudes en relació a l’horari de la oficina de Correus i després de celebrar diverses trobades amb els responsables del servei, Correus ofereix algunes alternatives per tal de modificar l'horari actual, un cop consultada la disponibilitat i situació de la seva unitat de Serveis Perifèrics.

Les possibilitats que planteja Correus són: 

  1. Mantenir la sitació actual: Horari d’atenció al públic de dilluns a divendres de 13:00 a 13:45 hores.
  2. Proposta A. Horari d’atenció al públic de dilluns a divendres de 9:15 a 10:00 hores.
  3. Proposta B. Horari d’atenció al públic de dilluns a divendres de 10:00 a 10:45 hores.

Segons ens indiquen des de Correus, la proposta B, tindria com a inconvenient el fet que el seu treballador hauria de suspendre el recorregut de repartiment per a poder obrir la oficina, situació que no succeeix actualment ni amb la proposta A.

Des de l’Ajuntament s'ha insistit en la necessitat d'ampliar el servei a les tardes o els dissabtes, però des de Correus s'ha respòs que en aquests moments aquesta possibilitat és inviable.

Donat que cap d’aquestes propostes no és la ideal, proposem a la ciutadania d’Olesa la possibilitat de triar quin d’aquests tres horaris és el millor.

Podeu indicar les vostres preferències enviant un correu electrònic a bonesvalls@diba.cat o expressant la vostra opinió a l'enquesta que adjuntem a baix, fins al 15 de maig.

Properament també es convocarà a la ciutadania a una xerrada informativa on els veïns i veïnes podran expressar la seva opinió.

Darrera actualització: 20.11.2019 | 11:27