Preparatius per les eleccions de diumenge

Dimecres, 10 de febrer de 2021 a les 14:00

Olesa comptarà diumenge amb dos col·legis electorals

A les eleccions al Parlament de Catalunya del 14 de febrer es podrà votar com en els darrers anys al Local Social de Ca n’Olivella- Pla del Pèlag i a la sala de plens de l’Ajuntament.

Olesa ha condicionat els dos col·legis electorals habituals. L'Ajuntament, en coordinació amb el Procicat, ha elaborat un dispositiu per tal que les persones amb dret a vot el puguin exercir amb les màximes mesures de seguretat sanitàries i reduir tot el possible els riscos de contagi de covid.

Així, a les eleccions al Parlament de Catalunya del 14 de febrer es podrà votar als mateixos espais dels darrers anys.

Els horaris de votació recomanats seran els següents:

  • De 9.00 a 12.00 h: col·lectius de risc (majors de 65 anys; persones amb patologies cròniques, dependència o amb discapacitats; personal sanitari, etc.).
  • De 12.00 a 19.00 h: població en general.
  • De 19.00 a 20.00 h: persones en quarantena (positius de covid.19, contactes estrets i sospitosos).

A més, per assistir al centre de votació caldrà seguir altres mesures de seguretat com mantenir la distància entre persones (tant a l'interior com a l'exterior) i la mascareta s'haurà de portar correctament col·locada en tot moment. Es recomana portar el vot ja preparat des de casa.

Els col·legis electorals seran netejats i higienitzats abans, durant i després de la jornada electoral, seran ventilats tant de forma forçada com natural i disposaran de material sanitari per a la higiene de mans.

Darrera actualització: 15.02.2021 | 09:21