Pressupostos participatius 2021

Dilluns, 26 d'abril de 2021 a les 00:00

Els pressupostos participatius són un mecanisme de democràcia directa que permet als ciutadans i ciutadanes influir o decidir directament sobre els pressupostos públics mitjançant un procés de participació ciutadana.

Des d'avui podeu trobar als establiments comercials del municipi i a l'Ajuntament les butlletes per participar en els pressupostos participatius d'enguany. Al díptic trobareu tota la informació per apuntar-vos.

Us podeu registrar de forma telemàtica al següent formulari. Recordeu que si voleu formar part de la Mesa Ciutadana cal indicar la casella corresponent.

La Mesa Ciutadana és l'encarregada de pilotar tot el procés de participació i estarà constituïda per un màxim de quatre representants de la ciutadania i per membres dels partits amb representació a l'Ajuntament.

Per la constitució de la Mesa Ciutadana, es convocarà a totes les persones que s'hagin inscrit i que hagin indicat que en volen formar part. Per poder presentar propostes als pressupostos participatius, caldrà estar inscrit a aquest registre. Per participar de les votacions, no és necessari. 

Us recordem el calendari dels Pressupostos:

  • Del 26 d’abril al 7 de maig, inscripció a la Mesa Ciutadana.
  • Del 10 de maig al 4 de juny, recepció de propostes de la ciutadania.
  • Del 7 de juny fins l’1 de setembre, revisió de les propostes pels tècnics municipals.
  • Del 6 al 24 de setembre, votacions.
Darrera actualització: 11.06.2021 | 20:22