Projecte Accelera el creixement per a PIMES amb potencial

Divendres, 16 de maig de 2014 a les 00:00

S’inicia la tercera edició del projecte Accelera el Creixement adreçat a impulsar les pimes amb un elevat potencial de creixement .

Fins a 50 empreses seran seleccionades per a rebre assessorament personalitzat en aspectes com la innovació, la internacionalització o el finançament.

Una reunió a la seu de la PIMEC ha donat el tret oficial de sortida a la segona edició del projecte Accelera el Creixement, que coordinen la Diputació de Barcelona i PIMEC i on l’Ajuntament de Vilafranca, a través del Centre Àgora, i el Consell Comarcal de l’Alt Penedès participaran com a agents referents del teixit empresarial del territori.

L'objectiu d'aquest projecte és ajudar 50 pimes de la província de Barcelona a impulsar el seu creixement mitjançant un assessorament personalitzat en elements cabdals de la competitivitat empresarial com són el finançament, la innovació, l'estratègia empresarial, la internacionalització, l'estructura directiva o la comercialització i el màrqueting.

El projecte està adreçat a pimes de més de 3 anys de vida, amb almenys 3 treballadors, que tinguin el seu centre de decisió ubicat a la demarcació de Barcelona, amb vocació internacional i amb voluntat d'invertir en el seu creixement.

Accelera el Creixement pretén enfortir el teixit productiu i millorar la competitivitat de les pimes a l'Alt Penedès. Les candidatures es poden presentar fins al 22 de maig a la seu o les delegacions de PIMEC, al Centre Àgora de l’Ajuntament de Vilafranca i al Consell Comarcal de l’Alt Penedès. 

En concret, mitjançant aquest projecte, la Diputació de Barcelona i PIMEC tenen per objectiu aconseguir com a mínim algun d'aquests resultats: augmentar, en 3 anys, un 5% la facturació, un 4% la rendibilitat mitjana de l’empresa, un 15% la ràtio d'exportació o un 10% el creixement mitjà de la plantilla.

Més informació i inscripcions:

  • Centre Àgora – Ajuntament de Vilafranca
  • Plaça de l'Àgora, 1 – Polígon Industrial Domenys II
  • Tel. 93 817 11 69
  • agora@vilafranca.org
Darrera actualització: 22.11.2019 | 13:28