Representació de l'obra de teatre "La Deesa de les pells", el proper dissabte, 23 de gener, al Centre cívic, amb inscripció prèvia

Dilluns, 18 de gener de 2021 a les 00:00

El proper dissabte, 23 de gener, la companyia teatral MaGreT representarà l’obra "La Deesa de les pells" al Centre Cívic a les 18 h, dintre de la 30a. edició de la Roda de Teatre de l’Alt Penedès.

Si hi esteu interessats, cal que truqueu  al telèfon 674 953 487 indicant el nom, cognoms i telèfon de cadascuna de les persones que vulguin assistir. L’aforament és reduït, seguint les mesures sanitàries de contenció de la Covid-19 aprovades per la Generalitat de Catalunya el passat 7 de gener. Es garantirà l’aplicació dels protocols sanitaris tant per accedir a la sala com durant la representació de l’obra.

Un teatre. Un director, Thomas, que al final d´una tarda d´audicions, cansat i desanimat perquè cap noia està a l´alçada d’interpretar el paper protagonista de la seva obra, una adaptació de “La Venus de les Pells”, que va donar origen al sadomasoquisme, es disposa a marxar cap a casa. En l’últim moment apareix Vanda, una jove actriu que és tot el que ell detesta: ordinària, vulgar, sense cervell, però que no s’aturarà fins aconseguir el paper…

"La Deesa de les pells" està basada en l'obra teatral “La Venus à la Fourrure” de l'autor David Ives, que es va inspirar en la novel·la “La venus de les pells” de l'autor austríac Leopold Sacher-Masoch i que va donar nom al Masoquisme.

Apta per a públic adolescent i adult i amb una durada d’1 h 30 minuts.

Darrera actualització: 19.01.2021 | 19:04