Reunió informativa del pressupost participatiu de joventut

Dijous, 6 de febrer de 2014 a les 00:00

El proper dimarts 18 de febrer a les 19 h s’ha convocat una reunió informativa al local de joves del Centre Cívic d’Olesa de Bonesvalls per tractar el pressupost participatiu.

Es tracta d’un procés democràtic en el qual els joves podran decidir de forma consensuada amb què s’inverteix la partida pressupostaria que es destina al municipi en matèria de Joventut.

Com funciona?

Caldrà triar les activitats o actuacions que es vulguin portar a terme en les temàtiques de lleure/oci, esports i formació. Les tres temàtiques tindran la mateixa disponibilitat econòmica.

Quin serà el seu procediment?

Estarà dividit en tres parts:

  1. Reunió informativa.
  2. Assemblea, on es triaran les accions o activitats. Cal que es decideixin de forma consensuada, en cas contrari es realitzaran votacions.
  3. Execució 

Des del Servei de Joventut de l’Ajuntament d’Olesa de Bonesvalls s’anima a la participación en aquest procés vinculant amb els recursos públics que es destinen als projectes de la gent jove del municipi.

Per a més informació truca al servei Dinamo d’Olesa de Bonesvalls al 628 264 481 o visita la seva pàgina a Facebook www.facebook.com/dinamo.olesa

Darrera actualització: 25.11.2019 | 08:17