Salutació de l'alcalde per la Festa Major

Divendres, 17 de juliol de 2020 a les 20:00

Pedro Juan, alcalde d'Olesa, adreça unes paraules a la ciutadania.

La Festa Major es converteix a Olesa en un dels esdeveniments més destacats de la vida social del nostre municipi i és punt de trobada d’una comunitat local que es reuneix al voltant d’uns escenaris comuns i que serveix per refermar la nostra existència com a col·lectiu comú en temps de canvis tan intensos.

Malauradament, les circumstàncies actuals amb la pandèmia de la COVID19, ha fet que es suspengui la Festa Major d’aquest any per “la necessitat de garantir la salut i el benestar dels veïns i veïnes del nostre municipi”.

Aquesta ha estat una decisió consensuada i pressa per les diferents entitats, Comissió de Festes i el mateix Ajuntament que col·laboren a la seva organització.

Aquest any, serà doncs, una Festa Major  ben diferent a les que coneixíem, donada la situació excepcional provocada per la pandèmia. Els darrers mesos d'Estat d’Alarma ens han fet passar per vàries fases de confinament i desescalada que han limitat la concentració de persones, però malauradament, es va confirmant la sensació col·lectiva que tenim “de anem enrere”, la idea dominant és que el virus avança en el camp de batalla, mentre la nova normalitat comença a retrocedir.

Ens trobem doncs, a un moment important per minimitzar els contagis, estem veien ja alguns repunts de la pandèmia al nostre voltant més proper i on la responsabilitat d’evitar-ho recau en cadascú de nosaltres. La nostra obligació de govern és vetllar per la salut pública dels olesans i olesanes i la gestió responsable dels recursos públics.

És per això que ens mantindrem ferms, com ho estan fent la majoria dels nostres conveïns, en el nostre objectiu de prevenció per no tenir que fer front a un brot de COVID-19 a Olesa de Bonesvalls.

Dit tot això, encara que no puguem celebrar-ho als carrers plegats, el nostre esperit està de Festa Major. Amb seny, moderació i en grups reduïts us engresquem a celebrar tots la nostra Festa Major.

Bona Festa Major a tothom!!!

Darrera actualització: 03.12.2020 | 09:53