Tala dels Plàtans del carrer Fontana

Dimecres, 27 de desembre de 2017 a les 00:00

El dijous 28 de desembre serà el dia en que, finalment, es procedirà a la tala dels plataners del carrer Fontana.

A partir de les 9:00h s'iniciaran els treballs i a migdia estaran acabats.

Com ja es va anunciar en el seu dia, tota la fusta que es tregui d’aquests arbres serà reaprofitada properament en la construcció d’un espai de jocs. Aquest espai encara no està definit i al gener es convocarà una trobada per a que tothom que vulgui pugi opinar sobre les diferents opcions que s’estan barallant.

Cal recordar que la tala d’aquests arbres és resultat dels informes tècnics emesos i les consultes efectuades a  especialistes que dictaminen la seva tala com a única solució davant els problemes que poden ocasionar i el perill que comportaria que continuessin ubicats en el mateix lloc.

Tothom que així ho desitgi por aprofitar el dia de demà per acomiadar-se dels arbres i consultar al encarregat de la tala, el perquè de la impossibilitat de plantejar al alternatives a la tala. Raul, gustosament donarà totes les explicacions que facin falta sobre quina és la gestió correcta i adequada dels arbres.

Amb tot aquest procés s’inicia una nova forma de gestionar els arbres del nostre municipi, on l’objectiu fonamental és evitar que es tingui que talar arbres per no haver-se tingut en compte les seves característiques biològiques en el moment de la plantació.  

Darrera actualització: 14.11.2019 | 11:56