Tallers per a joves d’Introducció a la mobilitat Internacional i de Recerca de feina a Europ

Dimecres, 18 de febrer de 2015 a les 00:00

L’Aula de l’Índex, que organitza la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia, ha preparat una proposta de dues activitats pel mes de març, adreçada a joves de 16 a 35 anys.

D’una banda s’ofereix un Taller d’Introducció a la mobilitat Internacional, adreçat a persones interessades en conèixer el panorama general de la mobilitat internacional, els estudis a l’estranger (FP, Batxillerat, Universitat, sistemes educatius europeus i convalidació d’estudis), voluntariat internacional (camps de voluntariat, voluntariat de llarga durada, Servei de Voluntariat Europeu) i turisme alternatiu.

Aquest taller es farà el dimarts 18 de març, de 6 de la tarda a 8 del vespre i anirà a càrrec de Nexes. D’altra banda també s’ha organitzat un Taller de Recerca de feina a Europa, per a joves que vulguin apropar-se al panorama general de la feina al continent, tant pel que fa a la recerca de feina no qualificada-temporal com a la recerca de feina qualificada. Al taller també es parlarà dels aspectes pràctics com el CV Europeu, la salut, l’atur, els permisos, l’allotjament i l’idioma.

El taller es farà dimarts 25 de març, de 6 de la tarda a 8 del vespre i anirà també a càrrec de Nexes. En els dos casos les inscripcions es faran presencialment a l’Índex del 3 al 12 de març, de 4 de la tarda a 8 del vespre i són gratuïtes.

Les places són limitades i es donarà prioritat als/les joves d’entre 16 i 35 anys. Per a més informació us podeu dirigir al servei de Joventut a l’Índex, carrer Pompeu Fabra 34, de dilluns a divendres de 4 de la tarda a 8 del vespre, telèfon 93 891 33 20, index@santsadurni.cat.

Darrera actualització: 22.11.2019 | 07:41