Tanaka Teatre ens presenta l'obra " Un món (i un munt!) de Dracs"

Divendres, 16 d'abril de 2021 a les 00:00

El diumenge, 25 d'abril a les 18 h, la companyia teatral Tanaka Teatre actuarà al Centre Cívic, coincidint amb el cap de setmana de Sant Jordi. L'aforament és limitat, entrada sense  inscripció. Es prendran el  nom i telèfon al entrar. És obligatori l'ús de mascareta i distancia obligatòria. Hi haurà porta de estrada i sortida i ventilació continuada.

L'obra " Un món ( i un munt!) de dracs" ens presenta dues princeses ben peculiars que descobreixen una llibreria màgica que amaga molts secrets. Dels seus llibres en surten un munt de dracs que les posen a prova. Vols saber com els vencen? Vols veure com un drac es menja els espectadors del teatre com si fos sushi? T’agradaria participar en un càsting de dracs i cavallers?

Atreveix-te a conèixer dracs de tota mena i d’arreu del món: de la Xina, Japó, Grècia, Escandinàvia i, fins i tot, els que encara avui dia viuen a Catalunya.

Un espectacle de teatre, titelles, màgia, contes, humor, animació i interacció amb el públic per fomentar l’hàbit de la lectura d’una manera divertida.

 

Darrera actualització: 11.06.2021 | 20:25